NYHET!

Kameraløsning for MC1

NYHET!
Kameraløsning for MC1

Nå lanserer Leica Geosystems denne knallgode kameraløsningen som skal bidra til økt dokumentasjon samtidig som det gir mulighet for Offsite management. Kameraløsning monteres direkte til MC1 skjermen.

Leica Geosystems Logo SVG

Med kameraløsningen kan du forbedre dokumenteringen samtidig minske nedetid og reisetid.

1

Foto dokumenterte loggpunkt gir både deg og sluttkunde en ekstra sikkerhet over gjennomført arbeid. Synkroniser loggpunkt med bilder direkte til ConX eller eksporter med USB.

2

Sitt på kontoret å se alt. Med kameraløsningen har landmålere mulighet til å se hva og hvor problemene er. Uten å måtte reise til anleggsplassen.

FOTO DOKUMENTERTE LOGGPUNKT

Sømløs synkronisering

Nå har du mulighet til å dokumentere alle logg punktene med bilde. Ved montert kameraløsning tas bilde automatisk hver gang et nytt logg punkt opprettes. Sømløs synkronisering til ConX eller manuell ved bruk av minnepinne. Alle bildene legges ved Asbuilt-filene og er merket med geolokasjon.

KAMERA

Godt dokumentert.

Alle bilder er lagret med punkt ID, punkt kode & punkt navn.

OFF-SITE MANAGEMENT

Fra kontor til maskin.

Med ConX har du nå muligheten til å sette blikket inn i førerhuset, og se nøyaktig hvor operatøren er og hva han ser på.

Ved å klikke “Godta”, bekrefter du lagring av cookies på din enhet, for å forbedre nettside opplevelse og innsamling av data til analyse og forbedring av nettsted.
Se vår Sikkerhet og Personvern for mer informasjon.
Ønsker du denne løsningen?