Vi er i
Oppland!

Din lokale Leica Forhandler!

Endelig har vi fått utvidet vårt salgsområde. Vi tar nå over Oppland.

Vi er nå i gang med å tilpasse oss i et nytt distrikt. Allerede har vi stasjonert noen av våre serviceteknikere i vente av nyansettelse som skal ha ansvar for det nye distriktet. Vi er spente og klare for å bistå dere med det dere trenger for å lykkes.

Din lokale Leica forhandler!
Vi leverer utstyr og tjenester du trenger for å lykkes i bransjen.

Leica Geosystems Logo SVG
10 Års erfaring med utstyr til bygg og anleggsbransjen. Leica Geosystems Forhandlere.

10 ÅRS ERFARING

Norges største Leica Geosystems forhandler.

I 10 år har vi solgt og håndtert Leica Geosystems systemer og utstyr i Møre og Romsdal/Sogn og Fjordane. Vi har hatt en god vekst de siste årene. I 2018 startet vi machine-control.no nettbutikk, hvor vi selger måleutstyr og maskinstyrings deler til hele Norge. Og nå i 2021 har vi fått utvidet vårt salgsområde t.o.m gamle Oppland fylke.

500+
GPS System
Solgt over 500 Leica GPS systemer.
380+
SmartNet Abonnement
Vi håndterer over 380 SmartNet Abonnement for kunder.
60
Rovere
Vi har solgt over 60 rovere til kunder i vårt distrikt.
98
Daglige kaffikopper
Vi drikker mye kaffi også..

Hva kan vi bistå deg med?

Vi er her for at du skal lykkes i bransjen!

En allsidig gjeng, med hver sin styrke.

I tillegg til å være Norges største Leica forhandler, tilbyr vi også flere tjenester innen bygg og anleggsbransjen.
Våre tjenester.

Vegkvalitet.no

Det er ofte i tidkrevende situasjoner du har behov for rask men samtidig nøyaktig platetest/setningsprøver. Vi har utviklet og tatt i bruk en av de mest effektive og nøyaktige måtene å utføre dette på. Med automatiserte biler øker vi effektiviteten betraktelig iforhold til manuell testing. Vi jobber effektivt og leverer mye punkt pr time da det ofte er platetester i kritiske faser av prosjektet.

Transport

Vi har to krok-biler og en semi, klare for nye oppdrag. Med våre transport tjenester tilbyr vi transport av både maskiner, avfall, masse og containere.

Machine-Control Utleie

Vår store utleiepark med maskiner og utstyr til bygg og anleggsbransjen.

Våre utleietjenester er Måleutstyr, Maskinstyring, radiobaser, containere, varme og kulde, vask, luft & strøm , Anleggsmaskiner & Lifter. Har du et spesielt ønske, så fikser vi ofte det og.

ESD/ Laser-verksted

Det eneste selvstendige Leica Geosystems verkstedet i Norge! Vi er sertifisert til å reparere dine lasere og gps utstyr. Forebygg skader og kvalitetssikre nøyaktigheten på ditt måleutstyr med årlige kontroller, og unngå lang nedetid på dine maskinstyringer.

Ved å klikke “Godta”, bekrefter du lagring av cookies på din enhet, for å forbedre nettside opplevelse og innsamling av data til analyse og forbedring av nettsted.
Se vår Sikkerhet og Personvern for mer informasjon.